PROBALL, el primer futbol del món per a homes i dones que juguen el mateix partit

Imagen de Propulsive Football (PROBALL) Noticias

“Per a la seva publicació immediata”

Propulsive Football (PROBALL)

Aquest és l’esport, així com l’entreteniment, que propulsa a la societat i fa del món un lloc millor.

PROBALL, que és la versió abreviada de Propulsive Football, ja s’ha posat en marxa. Aquest és el primer futbol competitiu, que tant homes com dones poden jugar junts al mateix temps al mateix camp.

La diferència significativa és que als jugadors no se’ls permet jugar amb el cap, però poden utilitzar els braços en certes situacions, com quan la pilota està per sobre del cap. I la línea central divideix el Canal masculí i el Canal femení.

Les idees originals de la creació d’aquest nou codi de futbol van ser generades per Takuya Nagata, l’empresari social que també va treballar com a escriptor i entrenador de futbol. També tenia la passió de jugar a futbol i a rugbi. Ell va redactar les regles i els plans. I després d’anys de consideració, va arribar a creure-hi amb fermesa, i aquí és quan va començar el seu desenvolupament.

Takuya Nagata, el fundador de PROBALL:

“Estem encantats de revelar aquest nou esport. Bé siguis un àvid  jugador, entrenador o espectador, aquest és l’entreteniment que està sorgint i una gran manera de participar en la comunitat. Esperem que tots es sentin lliures per a unir-se a nosaltres i gaudir de les activitats. També donem la benvinguda als patrocinadors, i tenim una àmplia gamma d’oportunitats de màrqueting i publicitat. Suports financers ajudaran a desenvolupar el joc, que impulsa a la nostra societat”.

Com participar:

Aquest és l’esport que tots poden gaudir al camp. Pots formar i/o unir-te als equips. És gratuït registrar-se i començar a gaudir del joc.

Takuya Nagata «Com que es tracta de nous esports, tothom té una oportunitat per convertir-se en el millor. Desitgem que moltes persones participin en el Propulsive Football, i que s’estableixin els equips en diverses formes, com ara l’escola, el lloc de treball i els centres esportius comunitaris, etc.”

El nom, PROBALL (Propulsive Football):

Hi ha molts codis de Futbol en el món i PROBALL és el Futbol, que s’impulsa a si mateix, així com a la societat. La regla permet l’ús dels braços per sobre del cap, pel que en realitat pots volar més alt per arribar a la pilota. No esperem que aquesta sigui la forma final. Amb inspiració així com Leonardo da Vinci va esbossar l’hèlix per primera vegada, PROBALL continuarà evolucionant.

PROBALL (Propulsive Football) Identitats:

Una pilota retro de l’època en què va néixer el futbol modern és el motiu, que ens fa esperar el començament d’un nou futbol. LL és una costura de cuir i també la forma d’una hèlix que simbolitza la força de propulsió. ▲ és la imatge del forat d’aire (superposició amb ‘ALL’ de PROBALL). El significat de «la pilota per a tots (The BALL for ALL)» s’inclou en el disseny.

Característiques dels esports i impacte social:

Les jugadores de futbol femení, que relativament tenen menor població, necessiten només 5 jugadores per poder participar en un partit al barrejar-se amb els homes. Per tant, crearà més oportunitats de joc per a elles. Amb la invenció del primer futbol mixt competitiu del món, encoratjarem l’esperit d’ambdós, homes i dones, amb una participació igualitària en la societat. Les parts metàl·liques (claus, tacs, etc.) de les botes estan totalment prohibides per millorar la seguretat. Prohibim el toc amb el cap que s’assenyala per possibles danys a la salut. I en el seu lloc, els jugadors fan servir els braços per a l’exhibició aèria. A causa de la millora en la seguretat, els nens també poden jugar amb tranquil·litat.

Si té preguntes i/o sol·licituds sobre la publicació en els mitjans de comunicació, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

PROBALL (Propulsive Football):

Creat: 07/07/2017

Fundador: Takuya Nagata. Perfil d’Amazon

Escriptor de novel·les, Creador. Va viatjar al Brasil i va practicar futbol a CFZ do Rio (Centre de Futebol Zico Sociedade Esportiva) a Rio de Janeiro. Va jugar futbol per als Urawa Reds (Urawa Red Diamonds), un dels clubs de futbol més grans de Japó, i va realitzar una gira per Europa. Es va retirar a una edat primerenca i va viatjar sol a Anglaterra i es va graduar de la UCA, la universitat del Regne Unit. Curses establertes com a periodista, entrenador de futbol, ​​consultor, etc. a tot Europa, com Espanya. Amb coneixements en àrees creatives i tecnològiques. Va llançar “MINIЯISM” (minirism), el moviment d’art que contribueix al desenvolupament de les societats i l’eix de coneixement “The Minimalist” (El Minimalista). El fundador de “Propulsive Football” (PROBALL), el primer futbol mixt competitiu del món, que facilita la diversitat i l’esperit per a la participació equitativa a la societat. També escrivint per a “Football Game Sphere.”
https://www.amazon.co.uk/Takuya-Nagata/e/B09LM3Z89P
https://twitter.com/nagatackle
https://www.instagram.com/nagatackle/
https://www.facebook.com/takuya.nagata.794
https://www.linkedin.com/in/takuya-nagata-5730b069/

###

Home » Archivo » PROBALL, el primer futbol del món per a homes i dones que juguen el mateix partit